About

Mi-am cautat ceva vreme inspiratia pentru a scrie primul articol, dar nu stiu alti bloggeri incepatori cum sunt, insa eu m-am tot gandit si razgandit ce sa pun in cele cateva randuri astfel incat sa sune bine, sa fie veridic si cuprinzator, dar sa te si convinga sa-mi dai follow. Pentru ca, nu-i asa, scriem de dragul cititorilor, followerilor, nu doar de dragul artei.

In cele din urma am decis sa incep prin a-ti spune cateva lucruri despre mine.

Sunt o fiinta sociabila, mai tot timpul cu zambetul pe buze si cel mai important lucru: iubesc tot ceea ce tine de arta make-up-ului.

Probabil suna a cliseu, dar pasiunea pentru make-up o am din copilarie, de cand inca nu auzisem de make-up artisti, contouring, primere si alte lucruri fara de care nu putem supravietui astazi. Pe atunci furam trusa mamei care nu avea mai mult de patru nuante (una de alb si trei de albastru) si un ruj rosu (acel ruj rosu care probabil nu ii lipseste niciunei femei) si mi se parea ca o cutiuta magica, plina de minunatii!

Dar de la cotrobait prin lucrurile mamei la a fi make-up artist e ceva cale, asa ca l-am contactat pe Sfantul Google care mi-a spus imediat si foarte direct ca nu te poti autointitula pur si simplu „Make-up Artist” si ca mai intai trebuie sa urmezi niste cursuri.  Dupa multe cautari si recomandari, m-am oprit asupra unei scoli de profil, care la final promitea si o diploma certificata de Ministerul Muncii. A doua zi mi-am facut dosarul cu actele necesare si m-am inscris la cursul care incepea saptamana urmatoare.

Pe blogul acesta am sa iti impartasesc fiecare experienta a mea din acest domeniu, sfaturi referitoare la igiena in machiaj,  poze cu machiajele realizate, produsele pe care le folosesc, dar si concursuri.

Pentru orice intrebare imi poti lasa un mesaj la  adresa: andreea.encutu@gmail.com sau pe facebook.

Te pup,

Andreea

 

kiss_png10803

 

Reclame